Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ještě chci dodat, že podle mého názoru soud ve Štrasburku nekonstatoval jeho nevinu a už vůbec nevynesl osvobozující rozsudek.

0 0
možnosti
Foto

Snad kdyby se vám dařilo lépe souznít s češtinou, bylo by to ku prospěchu čtenářů. Nemyslím tím pouze gramatiku, ale i logiku psaného textu a jeho souvislost.

0 0
možnosti
JF

J15i95ř76í 71F42á96b72i48k

28. 11. 2021 9:18

Nebudu se omlouvat za svou disleksii a disgrafii. Dle mého jde o smysl a obsah sdělení. Skutečně jsem obyčejný člověk s běžným vzděláním který se do 55 ti let živil rukama, než mne zmrzačili.

V druhé části vám dávám za pravdu. Ano mezinárodní soud neřekl, že pan Tempel je nevinný. On jenom řekl že jednání pana Judr. Lněničky je v rozporu s právem. 5o stránek důkazů ve prospěch pana Tempela neměl právo ze spisu odstraňovat, stejně tak neměl právo nařizovat odsouzení pana Tempela.

Pokud konstatoval mezinárodní soud takto zásadní zásah do práv občana, tak jak potvrdil i sám Ústavní soud je takový rozsudek nutno změnit neboť je neplatný a je nutno neprodleně zjednat nápravu a znovu projednat. Tedy je z pohledu zákona nevinný, jako každý kdo nemá pravomocné rozhodnutí soudu. TOMU SE ŔÍKÁ - PRESUMPCE NEVINY

Omlouvám se pokud jsem se vás dotkl.

Děkuji

0 0
možnosti
MB

Zatněte zuby, pokud toho pána nemáte rádi a poslechněte si, co řekl na téma Tempel.

https://www.youtube.com/watch?v=5lVXVQBm5mk

Zadáte-li do vyhledávače YouTube slovo Tempel, vysype se na vás spousta dalších videí a člověk by skoro zaplakal, jaká je to chudinka nespravedlivě popotahovaná po soudech...

0 0
možnosti
JF

J30i43ř39í 75F41á34b40i89k

27. 11. 2021 19:29

Nikdy nikdo neřekl , že pan Tempel je svatoušek. I takový člověk má právo na spravedlivý proces. Pokud budeme diskutovat třeba o panu Kájínkovi alias agent KOLA spolupracující ve vězení s policií již za předchozího režimu , tak to je jiné kafe. I jemu se budeme věnovat v jednom z dalších článků

0 0
možnosti
EN

V blogu se píše: "Podle ní nebyl uznán pan Tempel nevinným".

-----------------------------------------------------------------

Jestli to paní ministryně opravdu řekla takhle, tak to je velice na pováženou. Žádný soud nikdy a nikde neprohlásí obžalovaného za nevinného, nýbrž pouze konstatuje, zda je obžalovaný vinen nebo ne. Výrok, že není vinen, neznamená (a ani nemůže znamenat), že je nevinen. V češtině se bohužel "není vinen" a "nevinen" často zaměňuje.

0 0
možnosti
JF

J95i54ř63í 73F81á86b62i82k

27. 11. 2021 16:15

Naprostý souhlas. Nás výrok paní ministryně také zarazil. Zvláště když pak lhala v písemném vyjádření což potvrdil i Ústavní soud svým dalším výrokem. Ústavní soud je nejvyšší autoritou . Přesto nebyl respektován a dokonce bylo postupováno proti jeho nálezu. Vše bude mít soudní dohru.

0 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 884x
Již se nepovažuji za politika ani se politikou zabývat nemám zájem. Mne již zajímá pouze zákon, jeho výklad a uplatňování právních norem v naší zemi. Je smutné , abych mohl pro tuto zemi něco udělat, musím odejít do ciziny a odtud působit na právní prostředí v naší zemi.

Seznam rubrik