Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J95i66ř87í 69F22á95b64i93k

1. 10. 2020 12:52

Je mně opravdu velmi špatně a mám velké boleti, protože mně, ještě před zavřením, diagnostikovali POLYNEUROPATII, která se mně nyní projevuje. POMOZTE MNĚ PROSÍM:

1/Ve věznici mně byly přiděleny berle. 2/Mám ztrátu paměti a i při menším rozčilení koktám. 3/Lékaři mají podezření, že mám SVALOVOU ATROFII. Mám povolené ve věznici cvičení. 4/Od kolen dolů až do prstů mám bolesti kostí, jako kdyby mně trhali nehty. 5/Mám mravenčení a ztrátu citlivosti, brnění a píchání v obou rukou. 6/Necítím malou a velkou potřebu (musím chodit pravidelně na záchod). 7/Mám ztrátu vědomí - hlavně v noci. Když jsem unavený, tak i přes den. 8/Ztratil jsem čich i chuť v ústech. 9/Mám problémy s polykáním (mám v hrtanu velké množství hlenů). Když to chci vykašlat, je to obrovská bolest. 10/Mám oteklá bříška na nohou před prsty. 11/Od poloviny nártu až do prstů mám necitlivost, při došlapu silná bolest. 12/Ani případný vpich jehlou necítím. 13/Chodím po malýkových hranách a patách.

Ve vězeňské nemocnici v Praze - Pankráci a i vězeňští lékaři se mnou skoro nic nedělají, porotože si se mnou již nevědí rady. Potřebuji LÉKAŘE - SPECIALISTU.

Děkuji Vám. Jiří Fábik

0 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 884x
Již se nepovažuji za politika ani se politikou zabývat nemám zájem. Mne již zajímá pouze zákon, jeho výklad a uplatňování právních norem v naší zemi. Je smutné , abych mohl pro tuto zemi něco udělat, musím odejít do ciziny a odtud působit na právní prostředí v naší zemi.

Seznam rubrik