Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J72i46r79i 98T23i57c18h85y

27. 3. 2018 17:03

Bohuzel, ceska historie je znacne poskvrnena vazalstvim, kdysi ku Svate Risi Rimske (rozumej Velkonemecke Risi), pozdeji k "zapadnim velmocem" (Francie), pak ku SSSR a nyni k EU. Kdykoli se cesky panovnik snazil osvobodit od vlivu cisare, hned se nasel pribuzny, ktery sliboval cisari vazalstvi, pokud svrhne panovnika a preda to jemu, Vsichni si dobre pamatujeme (horsi poturcenec nez Turek) do zadku vlizalstvi nasich komunistu. V nedavne dobe byl velky odpor proti Klauzovi, ktery mel vyhrady k formam EU a snazil se o ponekud samostatnou politiku. Delat samostatnou politiku neni lehke, ale je mozne (Norsko, Svycarsko, i to Srbsko).

2 0
možnosti
Foto

V posledním odstavci jsem objevil hrubku. To, co vytýkáte Čechům, můžete otočit proti komukoliv a neplatí to jen pro dnešní dobu. Odjakživa se někdo nepovedl a zlobil, škodil, zabíjel. Dnes víme do hodiny o každém pšouku a tak to dělá dojem, že je zločinnosti víc, než dřív. Mně samotného neděsí zločinnost, ale módní vlna přehnané lidskosti, se kterou někteří vítají jedince, kteří, aspoň od pohledu, si to nezaslouží. Vadí mi chování, které je opakem jednání našich předků. Pokud naši prapraprapradědové došli k poznání, že v našich končinách nemá vlk, medvěd, rys, vydra, kormorán, krkavec co pohledávat, protože škodí, tak bych u jejich zkušenosti zůstal. Pokud je skupina lidí vysloveně neužitečná a někteří z nich i společensky škodliví, tak je třeba to těmto lidem dát najevo a ne se vůči nim chovat jako k ohroženému druhu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 884x
Již se nepovažuji za politika ani se politikou zabývat nemám zájem. Mne již zajímá pouze zákon, jeho výklad a uplatňování právních norem v naší zemi. Je smutné , abych mohl pro tuto zemi něco udělat, musím odejít do ciziny a odtud působit na právní prostředí v naší zemi.

Seznam rubrik