Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Hrubý. Je mi líto lidí kteří nevidí realitu. Rozkrádání majetků měst a obcí. Prorůstání organisovaného zločinu do úřadů, vlády a podobně. V orgánech měst, krajů a ministerstvech je takových lidí mnoho. Vrcholem byla účast jednoho z nich jako člena Braně bezpečnostního výboru České republiky. Tito lidé stojí skrytě a ovládají dění. Kauza Lithium a podobné. Sobotka si podává ruku na fotografii s členem organisovaného zločinu. Co ještě čekáte? Je mi jedno jak mne označíte. Pro mne je směrodatné , že mohu ukazovat na toto nebezpečí. Věřte , že za toto platím obrovskou cenu. Bylo by nasnadě se zeptat proč?Ze bych z toho měl peníze? Věřte rovnou říkám ani korunu.

0 0
možnosti
Foto

Tak asi oba žijeme ve stejném státě, ale v jiné dimenzi pane V. Hrubý. Kolik je bezdomovců, kolik důchodců nemá na své léky, kolik dětí ve školách nemá na obědy. Ty rozkradené peníze jsou většinou z dotací a ze státních investic např. opravy silnic a různé rekonstrukce! Asi Vám nic neříká kauza Severozápad, kde se jedná o miliardy Kč a takových kauz je na našem území bezpočet. Kolik se dává desítek milionů na neexistující migranty, kolik se dává penězným neziskovým nadnárodním organizacím. Kolik různých organizací se například zabývá cikánskou problematikou - je jich přes 360, kolik z našeho státu utíká peněz z předraženého zboží dovezeného z EU. To je Vám snad málo?! A těch tunelů je opravdu mnoho! Milion k milionu a jsou to miliardy! A k odpovědi pana M. Cestra chci uvést, že ať to byli Pravičáci nebo levičáci, tak to s naším státem šlo stále ke dnu! Jen se stačí podívat na náš státní dluh. 8-o

0 0
možnosti

RvCo to tady blábolíte. Vy, že jste pravičák. Nedělejte ostudu pravicovým voličům.

0 1
možnosti

2/3 peněz se rozkradou? Které peníze máte na mysli? Rozpočet? 800 mld. se rozkrade? 400 mld. důchody. Z čeho se platí zbytek (když tvoří nulu). Kecy o 200 mld., které se rozkradou mluvil již před pěti lety pan Babiš. Že prý je zachrání? Nějak je nenašel. Čísla se plandají snadno. Zejména když cílem je nadávat a hanit.

1 1
možnosti

Mimo jiné se podívejte na objemy finančních toků přes Českou národní banku, nadnárodních společností odcházejících bez zdanění.

0 0
možnosti

Kde je naše prosperita? V trvale rostoucích reálných mzdách (a částečně důchodech), v postupném výrazném zlepšování životního prostředí, v neuvěřitelném rozmachu zdravotní péče, v udržovaných domech, kdysi padajících na hlavu (doslova). Dokonce i v pěti a půl miliónu osobních aut. A obdobném počtu občanů, cestujících ročně do zahraničí.

Vnímáte život kolem sebe? Že tato fakta nevidíte.

1 1
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 884x
Již se nepovažuji za politika ani se politikou zabývat nemám zájem. Mne již zajímá pouze zákon, jeho výklad a uplatňování právních norem v naší zemi. Je smutné , abych mohl pro tuto zemi něco udělat, musím odejít do ciziny a odtud působit na právní prostředí v naší zemi.

Seznam rubrik