Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Pokud je to vše pravda, pak klobouk dolů před vaší neústupností a snahou dovést věc do konce.Je potřeba nehrbit se a bojovat, ale ne každý to ustojí, proto jen víc takových "beranů"

0 0
možnosti
VL

Právním státem nejsme. To, co popisujete, je horor!!! Čtěte mé blogy http://vladimiraloksova.blog.idnes.cz/. Čtěte moji stránku, na které bojuji za lidská práva http://www.law-enforcement-problem.eu/.

Takovéto věci musí do EU a do světa.

To, co se u nás děje a policie neřeší nic, právě naopak, kope do obětí, justice také, kopou do obětí, si nemůžeme dovolit už jen proto, že jsme v EU a čerpáme z toho obrovské výhody.

Tento stát se naprosto znemožňuje před celým světem a vytrubuje jak je nehumánní už jenom tím, že nechce uprchlíky. Ti jsou údajně špatní. A jací jsou Češi? Prý muslimové mají bláznivé náboženství. Češi mají ještě bláznivější.

0 0
možnosti
JF

J62i69ř41í 86F71á98b33i42k

14. 2. 2017 19:58

Neustupuji . Nyní vyjde novinový článek o městě Hora Svatá Kateřina a mé roli v kauze. Nejsmutnější je , že každý kdo kauzu zná, se mně ptá. Nebojíš se , že tě zabijí. Zarazilo mne když tento dotaz položila soudkyně mimo záznam. Co však bylo nejhorší když se mne ptala partnerka "Vydržíš doma aspoň do nového roku? Dětem je smutno když tu nejsi."

0 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 884x
Již se nepovažuji za politika ani se politikou zabývat nemám zájem. Mne již zajímá pouze zákon, jeho výklad a uplatňování právních norem v naší zemi. Je smutné , abych mohl pro tuto zemi něco udělat, musím odejít do ciziny a odtud působit na právní prostředí v naší zemi.

Seznam rubrik