Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J22i51ř65í 11F88á90b34i31k

23. 12. 2016 22:28

Pane Chuchma dám Vám dárek k Vánocům. Dosáhl jsem prokázání dotačního podvodu. Nyní z tohoto důvodu dojde na městě k hloubkové kontrole rozpočtové kázně. Mám podporu úřadů pro trestní stíhání. Stálo mne to však osm let života.Obrovské odříkání a utrpení mé rodiny.To je cena kterou jsme přinesli . NELITUJI. Jsem na začátku stíhání a neustoupím. Odhadem bude jenom na městě stíháno patnáct lidí. Mimo úředníků z dalších institucí. Krásné Vánoční svátky všem i na Hoře Svaté Kateřiny.

0 0
možnosti
Foto

Blahopřeji. Mně by osm let mého života nestálo za to, když vím, že lidem je to v podstatě jedno. Přeji vám hodně štěstí a k vánocům hlavně pohodu.

0 0
možnosti
Foto

Nezmůžete nic, protože lidem, kteří to mají v rukou, tj. voličům, je to jedno. Bývaly doby, kdy jsem ještě věřil, že lidi, když jim předložíte jasné důkazy o porušování zákonů a rozkrádání obecního majetku, tak změní svůj pohled na usmívajícího se grázla, který si dělá z obce dojnou krávu. Výsledkem byl přesný opak. Přesně v duchu komunistického "Nechceme o ničem vědět, chceme mít klid a tihle rozeštvávači jsou skvrnou na našem socialistickém zřízení" Ano, píšu socialistickém, protože stav v naší obci se od roku 1989 nijak nezměnil, vyjma toho, že jednoho bolševika na radnici vystřídalo několik jiných.

0 0
možnosti

Tady na blozich lze potkat v diskusnich spousty ruznych bojovniku za 'dnesni dny'. Nebude nezajimave sledovat, kolik se jich tady objevi. Dobry clanek.

0 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 884x
Již se nepovažuji za politika ani se politikou zabývat nemám zájem. Mne již zajímá pouze zákon, jeho výklad a uplatňování právních norem v naší zemi. Je smutné , abych mohl pro tuto zemi něco udělat, musím odejít do ciziny a odtud působit na právní prostředí v naší zemi.

Seznam rubrik