Dodržují se v našem státě zákony a lidská práva?!

7. 04. 2018 22:25:46
Jak je možné se dobrat spravedlnosti pokud jsou občané na zakázku souzeni. Pokud za účelem jejich dehonestace jsou vypracovávány znalecké posudky na zadání podle smyšlených údajů z trestních a soudních spisů.

To, co se děje v našem státě je neskutečné! Každý ví, že se nedodržují naše zákony a lidská práva a nikdo nic s tím nedělá?! V příspěvcích, které na sebe i nebudou navazovat, Vám vylíčím můj neuvěřitelný příběh a i příběhy ostatních mých přátel a i moji práci, na kterou jsem se NEDOBROVOLNĚ DAL. Neuvěřitelné příběhy jsou v tom, že kdybych ho neprožil, tak bych tomu dění vůbec NEUVĚŘIL!!! Příběhy zveřejňuji proto, že jsem se stále nevzdal a věřím, že můj postoj k právu bude PRECEDENCÍ a povzbuzením pro ty, kteří se nechtějí vzdát své myšlenky, že pravda a hlavně právo a spravedlnost v našem státě musí zvítězit. Předkládám Vám můj opravdový boj s dnešním „PRÁVEM A SPRAVEDLNOSTÍ“, se všemi fakty a doufám, že Vám nemusím vysvětlovat, že nejsem paranoidním psychopatem. Na všechny fakta mám důkazy,mám i vše zdokumentováno a na zveřejnění ostatních příběhů o bezpráví mám i souhlas přímých účastníků.

1. díl

Můj příběh začal nevinně, když jsem rozkrýval trestnou činnost komunálních zastupitelů v obci, která má 470 obyvatel a zadokumentoval podvody za 250 milionů Kč. Netušil jsem však, do čeho jsem šlápl. Upozornil jsem pana poslance a za tři dny mne navštívili vymahači s vysvětlením, ať toho okamžitě nechám. Nemám to v povaze, proto jsem neustoupil psychickému násilí.

V krátké době následovalo na mne trestní oznámení pro údajné pohlavní zneužití dcery mé družky s dokonanou souloží. Lékařský znalecký posudek však, ale potvrdil, že dcera byla v tu dobu panna. Následně nám bylo 10.4.2014 odebráno šest dětí z výchovy včetně šestiměsíčního kojence. Partnerce u soudu poté řekli, samozřejmě že ne do zápisu, že až se mne zbaví, tak jí naše děti vrátí.

Začal opravdu velmi tvrdý boj. Dokonce mne jednou přišli čtyři mladíci oběsit. Nemusím Vám však vysvětlovat, že mladíci byli napojeni na uvedenou obec. Neuspěli a tak se bojovalo dál. Policie oznámení řešila přestupkovým řízením proti jedinému z nich.

V srpnu 2014 státní zástupce podal obžalobu, kterou upravil výsledky přípravného řízení tak, aby odpovídaly obžalobě. Tedy uvedl, že se mnou bydlela na stejné adrese, Nikdy mne tam nezletilá ani nenavštívila.

Někdy kolem 15.4.2015 zasedal trestní senát a usnesl se, že se účinně bráním a bude na mne uvalena vazba. Vazbu, na kterou mne převezli 22.4.2015 a odůvodnili důkazy z hlavního líčení z 22.4.2015.Po 26-ti dnech vazbu krajský soud zrušil pro porušení listiny lidských práv a svobod.

Vrátil jsem se z vazby a za dva měsíce nám zapálili dům. Požár likvidovalo sedm požárních jednotek. Boj pokračoval.

Následovalo přetahování se soudem. Koncem roku nám zmizel pes objevil se mrtvý, stažený z kůže a vystavený. Bylo to i v televizi.

Najali si člověka a ten ozbrojený vnikl v noci do domu a napadl moji rodinu. Byl opět předán do správního řízení. Po mé stížnosti byla věc překvalifikována a pachatel odsouzen za přečin.

V dubnu 2016 jsem oznámil, že budu kandidovat ve volbách. Po dvou dnech 23.4.2016 si pro mne přijela kriminálka a převezla mne k soudu na základě anonymního oznámení, že se chystám s rodinou uprchnout do zahraničí a skrývat se před trestním řízením v Německu. Bez peněz a bez cestovních dokladů?! Šel jsem opět na vazbu, nyní na 59 dnů. Z vazby mne propustili tři dny před uplynutím termínu pro podání kandidátek. Tedy tak, abych nemohl kandidovat. Toto v rozsudku uznal i krajský soud.

Vrátil jsem se a bojoval dál. Při cestě od klienta na mne najelo auto bez SPZ a shodilo ze silnice. V autě jsem měl obě děti. Při soudním řízení mi byl položen dotaz, zda se nebojím, že mne zabijí.

Začali vyplouvat souvislosti. Zjistil jsem provázanost organizovaného zločinu a vrcholných politiků. Je zvláštní, že státní zastupitelství, soud ani policii poznatky nezajímali a i nyní nezajímají. O stíhání a důkazy nemají zájem. Začal jsem se věnovat právní pomoci druhým. S takovými výsledky , že policie , úřady a soudy mne skutečně nemají na rozdíl od klientů v oblibě.

Pokračoval jsem ve svých aktivitách a 5.12.2017 jsem byl odsouzen bez jediného důkazu. A to k pěti rokům vězení nepodmíněně. Tento exemplární trest paní soudkyně odůvodnila tím, že jsem se nedoznal. Jaksi pozapomněla, že nemám k čemu. Na soudě jsem dostal varování, že se o mně jednalo a bylo konstatováno, nejde uplatit, podplatit, koupit a ani zastrašit, jedině zlikvidovat. A abych na sebe dával pozor.

Jedině kde jsem byl a o čem se předem vědělo, bylo prostudování spisu 13.12.2017. 22.12.2017 se mi udělalo velmi špatně a ve večerních hodinách jsem upadl do bezvědomí a probral se až 26.12.2017 ve 40-ceti stupňových horečkách. Dostal jsem antibiotika a léčil se. Můj zdravotní stav byl setrvalý a nešel upravit až do konce února 2018, kdy jsem měl již počtvrté antibiotika. Lékaři nabyli přesvědčení, že jsem byl zřejmě otráven a byl mi zlikvidován imunitní systém a také jsem prodělal vleklý zápal plic a další onemocnění.

V březnu jsem začal pociťovat problémy. Otekly mi oči a přestal jsem vidět. Opět mne odvezli do nemocnice a tam zjistili zánět v očích a slabý zánět dutin. Příčinu lékaři opět nedokázali určit. Dostal jsem další antibiotika. A tak jsem nemocný dodnes.

5.3.2018se podalo odvolání, 15.3.2018 byl spis předán Krajskému soudu a na 19 4 . 2018 byl nařízen odvolací soud. Strašně pospíchali, abych nemohl pokračovat. Kvůli tomuto bezpráví jsem již podal několik podnětů a trestních oznámení. To je jen část mé činnosti a dění kolem mne a mé rodiny.

Jiří Fábik

POKRAČOVÁNÍ BUDOU NÁSLEDOVAT

Autor: Jiří Fábik | sobota 7.4.2018 22:25 | karma článku: 31.29 | přečteno: 1790x

Další články blogera

Jiří Fábik

Odebírání dětí rodinám

Kdo a proč odebírá děti z rodin. Historie tohoto rozhodnutí v minulosti. A další podobné jednání státu proti zájmům společnosti a lidí.

20.12.2021 v 20:00 | Karma článku: 9.23 | Přečteno: 594 | Diskuse

Jiří Fábik

Tempel versus Česká republika

Kauza která na mezinárodním fóru rezonuje. Nastavuje zrcadlo České justici. Jak dlouho budeme ještě tolerovat bezprávní stav?

27.11.2021 v 14:30 | Karma článku: 13.49 | Přečteno: 553 | Diskuse

Jiří Fábik

Nezávislá Justice

Nežádej aby se věci děli tak, jak si představuješ, nýbrž přijímej je tak, jak se dějí. Jestli se necháváš něčím rozhněvat, nerozhněvalo tě ono, nýbrž tvůj názor, jaký sis o tom vytvořil. Epiktetos

26.11.2021 v 15:47 | Karma článku: 14.24 | Přečteno: 337 | Diskuse

Další články z rubriky Politika

Michal Sabó

Nechte nám Mrazíka! Proč Češi stále milují Rusko a staré časy?

Česká veřejnost je rozdělena na dvě poloviny. Jedna podporuje Ukrajinu, druhá si stojí za Ruskem. Co vede lidi k hájení tyranie?

29.3.2024 v 6:45 | Karma článku: 5.92 | Přečteno: 90 | Diskuse

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 10.81 | Přečteno: 304 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 14.60 | Přečteno: 231 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 29.41 | Přečteno: 643 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.27 | Přečteno: 529 | Diskuse
Počet článků 51 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 884

Již se nepovažuji za politika ani se politikou zabývat nemám zájem. Mne již zajímá pouze zákon, jeho výklad a uplatňování právních norem v naší zemi. Je smutné , abych mohl pro tuto zemi něco udělat, musím odejít do ciziny a odtud působit na právní prostředí v naší zemi.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...