Nové vznikající radikální rádoby hnutí

1. 10. 2017 9:55:28
Jak ohlupovat národ a těžit ze špatné politické situace v zemi pro vlastní prospěch. Využít neznalých a zoufalých lidí a jejich neštěstí.

Vážení přátelé

Jednoho dne mne oslovil pan Jiří Černohorský a pozval na setkání lidí nazvané konference.

Prostudoval jsem si podklady, jež mi byli poskytnuty a protože již dlouho hledám program který by byl smysluplný, zaujala mne myšlenka. Po příjezdu mne překvapila přímá organizace vojenského typu. No i tak jsem zůstal . Domníval jsem se, že toto souvisí se snahou udržet určitý směr jednání.

Projekt se jevil jako zajímavý se zajímavými myšlenkami. Následně mi bylo nabídnuto členství v nově vznikajícím hnutí. Protože jsem znal názory Jirky Černohorského souhlasil jsem. Nejsem člověk který bezhlavě věří všemu. Seznámil jsem tedy Jindřicha Tichého se svými aktivitami kterým se věnuji. A to včetně přínosu tak i rizik a negativ.

Začala jakási spolupráce a naprostá situace - Já řeknu Vy uděláte. Stále jsem v Tichého vyjádřeních narážel na výroky o agentech BIS a dalších tajných služeb. Narážel jsem na neustálé informace jak je kdo placen, kterou tajnou službou. Tomuto jsem nepřikládal váhu. Domníval jsem se , že toto pramení z frustrace z nezdarů v osobním životě. Těch má Jindřich Tichý ve svém životě dost, stejně jako mnoho z nás.

Přišla setkání na nichž byly řešeny postupy při vzniku nového hnutí Referendum ČSR. Ano souhlasil jsem s domněnkou , že pokud bude hnutí založeno, bude respektovat demokratické postupy a řídit se pravidly volby většiny. A tak bylo stanoveno a odhlasováno členský příspěvek do nového hnutí 1000 kč. To mne již zarazilo. Peníze byli tvrdě vymáhány nátlakovými akcemi. Protože to u mne budilo nedůvěru stále jsem se držel s úhradou zpět. Navíc se měli volit orgány nového hnutí a v této aktivitě jsem se nechtěl angažovat.

Bylo uskutečněno setkání jež nazvali konferencí a bylo voleno vedení hnutí . Úmyslně jsem se tohoto setkání neúčastnil a tak jsem nemohl být volen. Pokračovala anabáze a stále jsem se domníval , že po zvolení vedení se situace stabilizuje. Zaplatil jsem členský poplatek. Po tomto setkání Jiří Černohorský a Jiří Vítek vyjadřují nedůvěru v Jindřicha Tichého. V této chvíli je Jindřich Tichý označuje za konfidenty tajné služby s vyjádřením , že jsou nasazeni na něj a hnutí. V této nepřehledné situaci jsem zvolen bez předchozího dotazu zda bych případně přijal za místopředsedu. Toto přijímám až po ataku paní Karasové který byl nevybíravý a požadoval anulování volby, což nemá s demokracií nic společného. Věřil jsem , že se může povést stabilizace a zavést skutečně demokratická pravidla. Jsou kladeny další a další úkoly . A další a další finanční nároky ze strany Jindřicha Tichého. To mne již zarazilo a začal jsem vystupovat proti, snažil se aktivity vést jiným směrem. Výsledkem byla rezignace Jindřicha Tichého a bez upozornění uskutečněná volba nového předsedy, kdy jsem byl zvolen jednohlasně za předsedu. Zde jsem pojal podezření , že nutně nemusí být vše tak, jak bylo předloženo. Začal jsem analyzovat chování Jindřicha Tichého. Členům oznámil , že z hnutí k 30.9 odchází do Občanského Referenda které nebude právním subjektem. Tedy i finanční prostředky protékající touto aktivitou nebudou dle zákona nutně evidovány. Vyzval mne k převzatí administrativy. Vyčkával jsem zda tak jak deklaroval, opustí hnutí a přestane ovlivňovat jeho činnost. Když jsem nerespektoval jeho rozkazy , po sedmi dnech začali aktivity ze strany Jindřicha Tichého kdy zneužíval důvěřivých členů k útokům, které byli stejné jako v předchozích případech. A protože věděl , že mne nemůže označovat za agenta tajných služeb, začal mne označovat za chartistu. Začal vyvolávat střety a po 16 cti dnech mé nechtěné funkce kterou jsem nikdy nepřevzal mne nechal odvolat .

Zde zůstává nad chováním Jindřicha Tichého v údivu každý soudný člověk. Požaduje po mně vydání jakých si autorizovaných dokumentů o předání funkce a účetnictví které jsem nikdy nepřevzal a tedy jednoznačně nemohu předat. Začíná vyhrožovat sankcemi. Nevěřil jsem , že by mohl být duševně na tom tak , že bez ohledu na zákon začne takto jednat. A tak zveřejňuje různé texty o tom co jsem za těchto pár dní spáchal. Je údajně nucen udělat audit nepředaného účetnictví. Zde začínám zvažovat duševní stránku Jindřicha Tichého. Vrcholem pro mne bylo, zveřejnění textu kde obviňuje senátorku Dernerovou z různých nesmyslných kroků a jednání . Přitom o pozornost senátorky Dernerové se dlouhodobě ucházel a snažil. Toto mohu doložit podklady jež mám v držení. Snažím se jeho jednání ukončit a tak je mi zamezen přístup ke komunikaci jako mnoha přede mnou.

Vím že pro mne tento člověk nyní znamená problém. Využiji všech zákonných prostředků aby a dále nemohl škodit .

Varuji všechny . Dobře zvažujte spolupráci s tímto člověkem. Bude přesvědčovat , vysvětlovat a předkládat zajímavou myšlenku v této politicky složité době. Následně začne vymáhat jakýsi údajný členský příspěvek a následně dobrovolně povinnou částku na údajné potřeby jakési činnosti na které se musí skládat členové pod hrozbou vyloučení a následnou dehonestaci jejich osoby. Proto jej nezajímají drobné těžkosti lidí. Z těch mu nic neplyne. Ohání se líbivými a dobře slyšitelnými hesly. Tato populistická prohlášení bez znalosti pozadí se mohou občanům v současné politické situaci zdát jako reálná.

Varuji všechny občany. Buďte ostražití při oslovení k účasti na aktivitách spojených s Jindřichem Tichým.

Autor: Jiří Fábik | neděle 1.10.2017 9:55 | karma článku: 10.83 | přečteno: 613x

Další články blogera

Jiří Fábik

Odebírání dětí rodinám

Kdo a proč odebírá děti z rodin. Historie tohoto rozhodnutí v minulosti. A další podobné jednání státu proti zájmům společnosti a lidí.

20.12.2021 v 20:00 | Karma článku: 9.22 | Přečteno: 594 | Diskuse

Jiří Fábik

Tempel versus Česká republika

Kauza která na mezinárodním fóru rezonuje. Nastavuje zrcadlo České justici. Jak dlouho budeme ještě tolerovat bezprávní stav?

27.11.2021 v 14:30 | Karma článku: 13.49 | Přečteno: 553 | Diskuse

Jiří Fábik

Nezávislá Justice

Nežádej aby se věci děli tak, jak si představuješ, nýbrž přijímej je tak, jak se dějí. Jestli se necháváš něčím rozhněvat, nerozhněvalo tě ono, nýbrž tvůj názor, jaký sis o tom vytvořil. Epiktetos

26.11.2021 v 15:47 | Karma článku: 14.24 | Přečteno: 337 | Diskuse

Další články z rubriky Politická aréna - pro politiky

Jan Bartošek

Migrační pakt čeká poslední akt

Evropa se aktuálně plácá po ramenou, tedy spíš její čelní eurounijní představitelé, že v jednání členských států došlo ke shodě na konečné podobě tzv. migračního paktu. Obrazně, ale především mediálně.

28.3.2024 v 6:12 | Karma článku: 8.31 | Přečteno: 251 | Diskuse

Markéta Šichtařová

Návod na opravu naší ekonomiky

Když jsme před více než třiceti lety prožívali revoluci, přáli jsme si stát se součástí západu. Západní svět pro nás představoval vzor. Něco se ovšem zvrtlo.

27.3.2024 v 16:55 | Karma článku: 41.96 | Přečteno: 2594 | Diskuse

Petr Lachnit

Jarní příroda čistí tělo i duši. Česnek medvědí obzvláště

Vítání jara má nespočet podob pro každého z nás. Osobně nástup teplejších dní slavím sběrem medvědího česneku v tvrdých luzích kolem mé milované řeky Labe.

27.3.2024 v 8:38 | Karma článku: 9.42 | Přečteno: 138 | Diskuse

Daniela Kovářová

Kdo hájí zájmy dětí

Zájem dítěte je nejvyšší metou, kterou si jako zaklínadlo opakují rodiče, rodinní advokáti, opatrovníci i opatrovničtí soudci při každém rozhodování o dětech.

26.3.2024 v 15:00 | Karma článku: 19.24 | Přečteno: 421 | Diskuse

Jiří Paroubek

Chce vláda řídit zemi jen pomocí kampaní?

Andrej Babiš se dopustil jisté neobratnosti, když se v reakci na nechutné obvinění ze strany ministra Lipavského, že je pro zemi „bezpečnostním rizikem“, dožadoval základních informací o politickém oponentovi.

22.3.2024 v 15:46 | Karma článku: 29.39 | Přečteno: 618 | Diskuse
Počet článků 51 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 884

Již se nepovažuji za politika ani se politikou zabývat nemám zájem. Mne již zajímá pouze zákon, jeho výklad a uplatňování právních norem v naší zemi. Je smutné , abych mohl pro tuto zemi něco udělat, musím odejít do ciziny a odtud působit na právní prostředí v naší zemi.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...