Jaký je právní stav naší společnosti

26. 12. 2016 23:04:33
Jaký je právní stav naší společnosti. Jaké je profesní povědomí soudců našich soudů. Jaký je přístup soudů k občanům účinně hájících svá práva.Občanů kteří odmítají svou perzekuci a diskriminaci.

Vážení čtenáři píši tento článek s úvahou o právu a následcích.


Nebudu žádným způsobem apelovat na Váš názor. S ohledem na skutečnost že kauza je živá budu se zdržovat hodnocení jednání hlavních aktérů

Jednoho dne jsem četl vyjádření pana ministra spravedlnosti , že nenávist k islámu je nutné stíhat. Souhlasil bych mlčky s tím , že má právo na svůj názor i když je minimálně kontroverzní. Bohužel se mne dotýká jeho vyjádření osobně. A to tak , že pokud dochází k porušování práva a zákonů České republiky naší Policií , soudy a politiky tak je za tento stav osobně odpovědný dle mého pan ministr. Proto jsem jej oslovil a poslal dopis.

zapravavsech@seznam.cz
Dotaz panu ministrovi.
21. 11. 2016, 10:44:55
Komu: posta@msp.justice.cz


Pane Ministře

Souhlasím s Vámi ,že nenávist proti Islámu je trestná. Avšak jako politik a vrcholový zástupce našeho státu máte povinnost nás chránit proti útokům a agresi menšin. Pokud Vás tak irituje tato skutečnost a tyto názory. Odpovězte mi tedy prosím . - Jak je možné aby z politických důvodů byl během jednoho roku dvakrát na nezákonné vazbě.

Jak je možné aby jste dopustil ,že v tomto státě byl politik účelově obviněn ze závažného trestného činu.

Jak je možné aby Vámi vedený soud odebral tomuto politikovi děti včetně půl ročního kojence aby jej zlomili.

Jak jste mohl dopustit a završit toto bezpráví kdy jako člen vlády jste připustili aby v dětském domově udělali z
tohoto dítěte , silného kuřáka, alkoholika, narkomana a tato čtrnáctiletá dívka spala s šesti chlapci ve věku od
čtrnácti do dvaceti let v jedné ubytovací jednotce . Tohoto dvacetiletého uvádí za svého partnera.Hlavní
vychovatelka vypověděla před soudem ,že děti jsou od Dvacetijedna nula nula do šesti hodin rána bez dozoru.

Pane ministře, budete mít odvahu vystoupit a odpovědět na tento dotaz . Nebo veřejně říci ,že lžu? Když tolik hájíte Islám proč nehájíte občany v nouzi které persekuje státní aparát a resort pod Vaším vedením. Děkuji těším se na vyjádření.

Děkuji

Jiří Fábik

No a očekával jsem klasickou odpověď není to v kompetencích pana ministra. Nejsme oprávněni vstupovat do živého případu a podobně. Jaké bylo mé překvapení když přišlo potvrzení o přijetí mého dotazu a tak jsem se rozhodl čekat. Čekal jsem a čekal a ono světe div se nic. On pan ministr nereagoval.

---------- Původní zpráva ----------
Od: epodatelna@servis.justice.cz
Komu: zapravavsech@seznam.cz
Datum: 21. 11. 2016 10:52:38
Předmět: Potvrzení o doručení podání s běžným číslem 53605/2016

Vaše podání ve věci "Dotaz panu ministrovi." s evidenčním číslem bb031bca-690c-4a1f-977f-d9e69610ae80 a s běžným číslem 53605/2016 bylo doručeno dne 21.11.2016 10:44:58.
Bylo podáno elektronicky e-mailem.
Počet zaslaných dokumentů (příloh) v obálce podání: 0

Následně bude provedena kontrola datové zprávy ve smyslu vyhlášky č. 259/2012 Sb., o podrobnostech výkonu spisové služby.

Ministerstvo spravedlnosti
Tato datová zpráva byla automaticky vygenerována elektronickou podatelnou organizace. Prosím neodpovídejte na tuto zprávu formou Odpovědět ve Vašem poštovním klientovi. V případě problémů nebo dotazů se obracejte vždy na organizaci, která tuto zprávu vygenerovala.

No a tak jsem se rozhodl panu ministrovi poslat dotaz znovu podle zákona o svobodném přístupu k informacím.Podával jsem stížnost na podjatost senátu v průběhu času a následně byla za vědomí soudu podána jako podjatost celého soudu. Přišlo rozhodnutí předsedkyně senátu v rozporu s její reakcí tato stížnost byla zamítnuta. Podal jsem stížnost proti tomuto usnesení a čekám rozhodnutí. Myslím , že toto jsou věci které může zodpovědět pan ministr a že to spadá do jeho kompetencí. Když tedy hájí práva cizinců ,jak to bude s právy občanů. Není přeci podstatné , že nesouhlasím s vládou a její politikou. Domnívám se že bych měl mít stejná práva jako každý druhý a neměl bych být vystaven diskriminaci pro politické přesvědčení a názor. Domnívám se , že konání proti mé osobě již tomuto trestnému činu skutkovou podstatu naplňuje.

zapravavsech@seznam.cz
Dotaz podle zákona č 106/1999 sb.
Dnes 26. 12. 2016, 21:43:09
Komu: podatelna@msp.justice.cz

Vážený pane ministře

Dotaz podle zákona č 106/1999 sb.

Pokládám dotaz Dne 21.11.2016 jsem posílal dotaz na který jsem do dnešního dne neobdržel odpověď.
Tento dotaz byl položen jako dotaz občanem a protože byl z Vaší strany ignorován pokládám jej tímto způsobem.

Jak je možné , že na občana je uvalena dvakrát v krátké době protiprávní vazba - 23.4. 2015 Zrušena po 29 dnech pro porušení Listiny lidských práv a svobod soudem. Považuji za závažné pochybení
22.4.2016 Zrušena po 59 dnech po nepřípustný vazební důvod. Využití zástupného důvodu k opodstatnění vazby. Souviselo se snahou znemožnit účast ve volbách.

Jak je možné , že jsem souzen třetí rok bez důkazů Jediný je účelově vypracovaný znalecký posudek který nyní již nekoresponduje s výpovědí dcery. Jsem souzen za pohlavní zneužití s dokonanou souloží . Znalecký posudek gynekologa říká , že dcera neměla nikdy pohlavní styk.

K podání trestního oznámení byla zneužita duševně nemocná(schysofrenik) která na mne dlouhodobě podávala podobná trestní oznámení.

Jak je možné , že se nelze dovolat práva. A je umožněna taková to aktivita za účelem umlčení politika zabývajícího se rozkrývaním trestné činnosti komunálních politiků. V obci se 470 obyvateli podvody za zhruba 200 milionů korun českých . Pokračuje porušování zákona za podpory soudu a kriminální policie a pracovníků ministerstva zemědělství.

Dále jsou součástí původního dotazu tři osobní otázky na Vás jako člena vlády , jak můžete dopustit zneužívání, narušování mravní výchovy dítěte a porušování práv dětí v dětském domově.

Žádám aby mi bylo odpovězeno písemně na adresu Jiří Fábik

A tak budu očekávat odpověď pana ministra. Nechám na názoru Vás čtenářů jak je to s naším právním systémem a prostředím.

Autor: Jiří Fábik | pondělí 26.12.2016 23:04 | karma článku: 12.67 | přečteno: 615x

Další články blogera

Jiří Fábik

Odebírání dětí rodinám

Kdo a proč odebírá děti z rodin. Historie tohoto rozhodnutí v minulosti. A další podobné jednání státu proti zájmům společnosti a lidí.

20.12.2021 v 20:00 | Karma článku: 9.22 | Přečteno: 594 | Diskuse

Jiří Fábik

Tempel versus Česká republika

Kauza která na mezinárodním fóru rezonuje. Nastavuje zrcadlo České justici. Jak dlouho budeme ještě tolerovat bezprávní stav?

27.11.2021 v 14:30 | Karma článku: 13.49 | Přečteno: 553 | Diskuse

Jiří Fábik

Nezávislá Justice

Nežádej aby se věci děli tak, jak si představuješ, nýbrž přijímej je tak, jak se dějí. Jestli se necháváš něčím rozhněvat, nerozhněvalo tě ono, nýbrž tvůj názor, jaký sis o tom vytvořil. Epiktetos

26.11.2021 v 15:47 | Karma článku: 14.24 | Přečteno: 337 | Diskuse

Další články z rubriky Politika

Michal Sabó

Nechte nám Mrazíka! Proč Češi stále milují Rusko a staré časy?

Česká veřejnost je rozdělena na dvě poloviny. Jedna podporuje Ukrajinu, druhá si stojí za Ruskem. Co vede lidi k hájení tyranie?

29.3.2024 v 6:45 | Karma článku: 8.33 | Přečteno: 138 | Diskuse

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 12.82 | Přečteno: 331 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 14.61 | Přečteno: 234 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 29.68 | Přečteno: 652 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.27 | Přečteno: 530 | Diskuse
Počet článků 51 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 884

Již se nepovažuji za politika ani se politikou zabývat nemám zájem. Mne již zajímá pouze zákon, jeho výklad a uplatňování právních norem v naší zemi. Je smutné , abych mohl pro tuto zemi něco udělat, musím odejít do ciziny a odtud působit na právní prostředí v naší zemi.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...